Sport- en gezondheidscentrum

Wouter – 26 jaar

Wouter – 26 jaar

Helaas moest ik stoppen met voetbal vanwege een knieblessure. Tijdens mijn revalidatie bij de fysio van Sportcentrum Enschede zag ik telkens weer de smallgrouptrainingen. Er werd veel gelachen, de training was zeer gevarieerd en er werd stevig getraind. Het deed me denken aan het warme gevoel van een vereniging. Inmiddels ben ik zelf onderdeel van die training en inderdaad, een verenigingsgevoel in de sportschool.

13/04/2017
Twan – 11 jaar

Twan – 11 jaar

Een vriendje van mij zei dat hij bij Sportcentrum Enschede wat deed. Ik mocht toen een keer mee om te kijken wat ze dan doen. De mevrouw die de training gaf liet me direct meedoen. Het was heel erg leuk. We hebben veel verschillende dingen gedaan en na een uur was ik best moe. Van mijn moeder mocht ik er op gaan.

13/04/2017
Simone – 33 jaar

Simone – 33 jaar

De afgelopen jaren stond in het teken van de kinderen en ik raakte steeds sneller uitgeblust. De twee oudste kinderen zijn nu schoolgaand en de jongste kan ik bij de kinderopvang van Sportcentrum Enschede brengen. Zit notabene bij mijn Platinum-abonnement in! Ik volg nu groepslessen, smallgroup-trainingen en fitness af en toe zelfstandig. De energie is terug, heerlijk!

13/04/2017
Herman – 71 jaar

Herman – 71 jaar

Een vriendin van mij ging al geruime tijd naar Sportcentrum Enschede om daar één van de trainingen te volgen die speciaal voor senioren zijn. Het leuke was dat er ook een oudere instructrice voor de groep stond. Alle oefeningen waren goed te doen en aangepast op wat ik kan. Na het sporten dronken we met de groep een kop koffie. Het bleek dat ik nog iemand kende uit de groep van de basisschool, leuk!

13/04/2017
Saskia – 41 jaar

Saskia – 41 jaar

Twee jaar ben ik weggeweest naar een club die goedkoper was. Mijn gedachten om terug te gaan waren al maanden aanwezig. Ik miste namelijk iets bij mijn huidige sportcentrum. Toen ik weer bij Sportcentrum Enschede binnen stapte en meteen enthousiast met mijn voornaam werd aangesproken, wist ik meteen wat ik twee jaar had gemist. Voor mij dus erg belangrijk. Ik zie er weer naar uit om te gaan sporten.

21/10/2015